Om fotografen

Fotograf Peter Hestbæk – fotograf i København og omegn

Jeg er en professionel fotograf der brænder for at fotografere og portrættere mennesker.

– Om så det er bryllupper, babyer, børn, familie, portrætter eller gravide, så er den røde tråd mennesker. Det er også mennesker du ser mest af på disse sider. Du kan danne dig det bedste indtryk af min stil ved at kigge min portfolio igennem.

Mit studie er indrettet på min bopæl i en rummelig højloftet kælder, og jeg skal gøre gangbesværede opmærksom på at der er trapper ned til studiet.

Jeg tager gerne ud til dig for at fotografere “on location” eller et helt tredie sted, måske i naturen, dette kan ofte give lidt miljø i billederne som studieoptagelser kan mangle.

Jeg bruger udelukkende professionelt udstyr af topkvalitet og har backup udstyr.

Peter Hestbæk

 

Nyhedsbrev

Skriv dig på listen hvis du ønsker at vide hvornår jeg har specielle tilbud på fotografering samt generelle nyheder.

Tilmeld dig her

De fascinerer mig…

Jeg er beundrer og er fascineret af fotograferne Richard Avedon og Irving Penn og deres arbejde. Jeg kan kun anbefale alle at se nærmere på deres billeder.

 

Om navnet…

Navnet Snowscan stammer fra bogen “Snowcrash” af Neal Stephenson. Hovedpersonen Hiro Protagonist skriver et program, han kalder “snowscan”. Dette program redder alle mennesker i den frie verden fra at blive tankeløse slaver, efter MetaVerset blev inficeret med den såkaldte Snowcrash virus.

… og så er spørgsmålet lige hvad det har med mig at gøre… ingen anelse… 🙂